за архитекти

ЕКСКЛУЗИВНО ЗА АРХИТЕКТИ!

 

Вече имате възможност за изтеглите DWG файлове от нашия сайт www.multipark.bg! Това нововъведение е особено полезно и практично за архитекти и проектанти. Достъпният електронен формат е от голяма полза за бързото изпълнение на проекти и спомага за коректното им графично представяне.
В продуктовият каталог на "Мулти Парк" ООД има много и различни типове детски съоръжения: комбинирани детски съоръжения, пързалки, люлки тип везна, люлки тип махало, клатушки, въртележки, съоръжения за катерене, съоръжения за баланс, занимателни панели и фитнес съоръжения за открито. Освен свободният достъп до DWG файловете, потребителите могат да изтеглят и техническите спецификации, продружаващи различните съоръжения.

 

Посетете нашите партньори от MMCITE

 

Зелени дни 2019, Полша / 22-24 март 2019 г.,

След няколко дни вратите на друг панаир на ландшафтната архитектура в Полша ще се отворят, Green Days 2019, където често участваме. Всяка година тук представяме най-новите продукти от нашето портфолио, като тази година няма да бъде по-различна. Можете да очаквате с нетърпение колекцията Stack, която е уникална сред нашия каталог. Той разполага с пейка с облегалка и подлакътници, удобен фотьойл, единични седалки и маса. Всичко е натрупано и за още по-голям комфорт се предлага с водоустойчива тапицерия. За да не бъдат засенчени от тази последна версия, други успешни продукти на mmcité, разбира се, ще бъдат на нашия щанд, включително соларната печка Woody Scorpio, поразителната, но елегантна пейка Landscape Compact, външният въртящ се стол, Helene и кръговият велосипед Gomez. щандове, както и седалки и други продукти от нашите датски партньори Out-sider.


https://dni-zieleni.pl/

 

SmartSuisse 2019, Швейцария / 10–11 април 2019 г., Green Avenue

Знаете ли за нашата гама от умни, слънчеви улични мебели? Изживейте го от първа ръка на конференцията SmartSuisse 2019, събитие, посветено на концепцията за интелигентно градско развитие и интегрирането на публичния сектор с бизнеса и науката. На щанда на швейцарските ни партньори Velopa ще можете да изпробвате нашите стилни и функционални соларни пейки Woody Scorpio и Blocq Solar. И двата са оборудвани с Wi-Fi възможности, вградени USB портове, които ви позволяват да зареждате едновременно няколко електронни устройства и слънчеви панели, които правят двата модела напълно самостоятелни и независими от външни източници на енергия. Елате и опитайте концепцията за интелигентни градове в Конгресния център Базел от 10 до 11 април 2019 година.

 

https://www.smartsuisse.com/

 

 

ASLA Texas 2019 / 24-26 април 2019, Ървинг, Тексас, щанд 605

Каним ви в Тексас и годишната среща на ASLA за 2019 г. и изложението, където нашите продукти са редовно оборудване. Тази година ще пуснем на пазара нов, първокласен продукт, комплектът за променлив пикник, Rautser. Той създава приятни места за сядане и острови за релаксация в обществените пространства, училищни комплекси или паркове с лекота. Елате на изложението, за да се отпуснете в нашия колоритен оазис, и докато сте там, защо не изпробвате игривата система за пиксели, чийто цвят, форма и променливост разрушават традиционните представи на пейката в парка. Още по-голям комфорт и удобство могат да бъдат намерени под формата на диван, фотьойл и едно място от серията Stack, с опция мека подложка. Нашето портфолио непрекъснато се развива, така че просто попитайте екипа на нашия щанд.

 

https://www.texasasla.org/

 

Очаквайте скоро! DWG файлове на всички съоръжения в нашите сайтове:

www.multiplay.bg

www.multisport.bg