Правилният избор - Саморазливна настилка за вашия басейн

Противохлъзгащата настилка от каучукови гранули може да се предвижда за открити и закрити басейни, както и зоните около тях. Системата “MultiOne” се предлага в две разновидности - “MultiOne – Е” и “MultiOne - CS”. Клиентът вече може да избира между двата варианта еднопластова саморазливна настилка в зависимост от своя проект и бюджет. Системата представлява хомогенна маса от слепени каучукови гранули, която се смесва на място и се излива върху вече подготвена равна и гладка бетонова повърхност.

Тя е ударостойчива и противохлъзгаща, както и естетически приятна. Саморазливната настилка е идеалното решение за областите около вашия басейн. Чрез полагането на този вид настилка може да бъдете спокойни за вашата безопасност и за безопасността на вашите гости.

 

Свойства на саморазливната настилка:

-Противохлъзгащи свойства: - за да се гарантира безопасността на хората, които се разхождат около басейна и да се предотврати падане и нараняване

 - Водоустойчива подова настилка: - осигурява безопасността при ходене по мокри повърхности около басейна

- Комфорт при ходене: - ударопоглъщащи и повишаващи комфорта

- Устойчивост на хлорна вода

-  Издържливост: - за да издържи на атмосферни влияния и високочестотна употреба

- Лесна инсталация

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОЛАГАНЕ НА САМОРАЗЛИВНА НАСТИЛКА ОКОЛО БАСЕЙНА?

-          Простота и Стил: Добра цена, лесно полагане, богат избор на цвят

-          Практичен: Саморазливната настилка изсъхва бързо. Няма повече локви с вода.

-          Почистване: Положената саморазливна настилка е лесна за почистване, чрез метла или прахосмукачка или ако се използва вода за почистване трябва да става посредством маркуч или водоструйка с ниско налягане.

-          Безопасно: Устойчивата на плъзгане текстура на саморазливната настилка увеличава безопасността в зоната около басейна.

-          Устойчив: Положената саморазливна EPDM настилка е устойчива на температурни колебания. Тя запазва цвета си, защото е устойчив на UVA и UVB лъчи, а също така е устойчива на обезцветяване от хлора в басейна.

-          Удобно: Да стъпваш или бягаш върху саморазливната настилка е много по-удобно безопасно, отколкото да стъпваш върху нагрятите и хлъзгащи настилки като гранитогреси, теракоти, клинкер, циментови блокчета.

-          Естетика: Саморазливната настилка се предлага в избор между 24 цвята по RAL. С цел избягване на нагорещени зони през лятото, може да се избере саморазливна настилка в светъл цвят.